Velkommen til ny sesong for nye og «gamle» Tastaulver!

I skrivende stund er vi 339 medlemmer og det kommer daglig nye til. Pr i dag har vi lag i de aller fleste årsklasser for jenter, og flere guttelag. Trener-apparatet består stort sett av foreldre og spillere fra ungdoms-lagene våre. Sist uke startet også microgruppen vår opp. Dette er våre aller minste; gutter og jenter i alderen 4-5 år (født i 2017/2018)


Det har allerede vært mye aktivitet så langt i sesongen, og mye skjer fremover:


Dyreparken- cup & Gule Banken-Cupen:

3 lag deltok i Dyreparken cup; 1 gutter 12 lag og 2 jenter 13 lag.

11 lag deltok i Den Gule Banken cup i alderen 9-15 år.


Teknikkmerkedag

I helgen arrangerte vi teknikkmerkedag for 4-7 trinn. Deltakerne utrykte at de hadde det gøy og vi så mange fornøyde fjes. Ekstra kjekt er det at vi har en flott junior gjeng, som var dagen instruktører. De fremstår som veldig gode forbilder og baner vei for de yngre medlemmene i klubben. Utallige ulvehyl kunne høres og det ble gitt masse «high fives» til noen som klarte et av målene sine.

Dette er et arrangement vi ønsker skal være fast høst og vår. Veldig greit å sjekke hvordan ferdighetene er i starten av sesongen. Hva bør en jobbe med gjennom sesongen? Så kan en ta ny status til våren for å sjekke måloppnåelse. Vi kommer tilbake med muligheter for teknikkmerke til våren.


Avkastdagen:

18 september er det duket for avkastdag i Tastahallen for micro og 1-3 trinn. Det er lagt ut Spond arrangement for alle gruppene med tilhørende tider.

Tanken bak arrangementet er å markere oppstart av ny sesong og rekruttere flere spillere til klubben. Ta gjerne med en venn eller flere!

Juniorjentene våre i alderen 16-20 år er trenere, dommere og kioskansvarlige for dagen. Det legges opp til følgende:


1 time trening

1 time sosialt og handling i kiosken

1 time kamper


Noe av det barn i denne alderen ser mest fram til er å handle i kiosken og få premie. Derfor legger vi opp til at de får tid til å handle litt i kiosken og at alle får pokal og t-skjorte ved avslutning. Det ryktes også at vår kjære maskot Tastaulven stikker innom.

Vi oppfordrer foreldre/foresatte til å delta på arrangementet. Viktig at dere viser at dere heier fram barna. Samtidig som dere blir kjent med de andre foreldrene/foresatte barna dine skal spille sammen med. Trenere og lagledere inviteres, men dette er et frivillig arrangement, hvor disse kan ta fri om de ønsker det.


Utstyr og klubbtøy:

Det er viktig at barn og unge stiller til trening og kamp i riktig utstyr. Opp til og med 4 klasse dekker klubben ball. Selve spillertrøya (hjemme drakt) er det også klubben som dekker. Den enkelte er selv ansvarlig for shorts eller langbukse (for målvakt). Husk gode sko for å unngå skader. Spør gjerne vår samarbeidspartner Intersport Tasta/Madla/Sentrum om råd. Disse gir også rabatter for medlemskap i klubben. Klubb-tøy bestilles her: https://www.tastahk.no/shop

Legg inn din bestilling for høsten senest 1.oktober.


Mer informasjon om hva klubben dekker finner du i vår klubbhåndbok. https://www.tastahk.no/klubbhåndbok


Støtte-ordninger:

Kostnader for våre medlemmer skal ikke være en utfordring for å delta. Vi etterstreber å holde vår kontingent og treningsavgifter så lave som mulig. Det er mulig for foresatte å søke støtte direkte av Nav, Stavanger Kommune med flere. Trenger du hjelp til dette? Ta kontakt med lagleder, kasserer eller klubbleder. Vi har alle taushetsplikt. Denne type informasjon er begrenset til så få personer, som overhodet mulig, internt i klubben. Dette for å skjerme de som trenger hjelp og støtte økonomisk. Gi ditt barn muligheten til å være en del av vårt felleskap og søk hjelp om du/dere trenger det.


Klubben trenger engasjerte foreldre!

Tasta HK er utelukkende basert på frivillighet og dugnad. Vi trenger derfor at foreldre engasjerer seg som trenere, lagledere, styremedlemmer med mer. Dette for at vi i det hele tatt skal ha en velfungerende klubb. Sammen kan vi da skape gode opplevelser for bydelens barn og unge.


Klubbhåndbok

Vi ber deg også gjøre deg kjent med de viktigste punktene i vår klubbhåndbok. Linken til denne finner du nedenfor. Se ekstra nøye på hva som forventes av deg som foresatt, spiller, trener, lagleder, dommer eller styremedlem: https://www.tastahk.no/klubbhåndbokFølg og gjerne også på facebook - https://www.facebook.com/tastahk eller på Instagram - https://www.instagram.com/tastahk/


Vi ønsker alle lykke til med sesongen 2022/23!


Med sportslig hilsen Styret i Tasta Håndballklubb

RESPEKT – ÆRLIGHET - GLEDE32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle