Teknikkmerkehelg Corona style

Oppdatert: 29. sep. 2020

Forrige helg arrangerte vi teknikkmerkedager for barnelagene våre i alderen fra 5 år til og med jenter og gutter 12 år. Med veldig flinke hjelpetrenere fra lagene jenter 14 og jenter 16 ble dette en flott helg.

Vi er fortsatt pålagt strenge smittevernsregler, så det ble litt annerledes enn hva som er normalt. Vi valgte å holde de ulike lagene i samme grupper som de også trener med. Dette opplevde vi faktisk bidro til bedre ro i opplegget, som vi ikke har sett tidligere. Så det kan faktisk være noe positivt å ta med seg til neste gang.

På lørdag var det de yngste Tastaulvene som var i aksjon. Alderen var fra ca. 5 år og opp til ca. 10 år hos noen av guttene. I dag holdt vi fokuset på at de fleste skulle prøve seg på det røde merket. Engasjementet var stort blant de minste og innsatsen var upåklagelig. Noen ble til og med litt sinte på seg selv fordi de ikke fikk det til. Jenter 2006 var da gode støttespillere og trøstende når noen ble fortvilet. De heiet barna fram, og vi må si at vi var veldig imponerte over hvor flinke jentene var til å mane til konsentrasjon, innsats og motivere. Dette er kjempeviktig for at vi skal vokse som klubb, at vi kan bruke de eldre spillerne våre som forbilder. Og den utfordringen tok de på strak arm, tusen takk for hjelpen jenter!

Noen av de minste lagene valgte også å kjøre litt kamper som supplement til postene ved teknikkmerket. Da er det kjekt å ha mange eldre jenter som kan være barnekampledere.

Vi har fått innspill om at noen av de minste barna gikk litt i kjelleren når noen fikk merke og andre ikke nådde helt opp. Vi vurderer derfor til neste gang å lage et innsatsdiplom, slik at alle får noe som bevis på deltakelse. Slike innspill ser vi på som veldig viktige og etter arrangement har vi alltid en evaluering av som fungerer bra og hva som ikke gjør det.

Søndagen startet med jenter 2011 og hjelpere nå var vårt eldste lag på lenge, jenter 16.

Her oppdaget vi tidlig at det er mange gode treneremner og det lover godt. Vi var kjempeimponert over hvordan denne gjengen tok ansvaret og viste seg som veldig gode forbilder for både jenter og gutter utover dagen. Også her heiet de eldre jentene fram de yngre spillerne og det var helt fantastisk å se hvordan enkelte av dem skikkelig gikk inn i trenerrollen og virkelig pushet på. Tusen takk hjelpen til dere på J2004 også!

Denne dagen var det jenter og gutter i alderen 9 til 12 år. Fokuset i dag var at alle kunne prøve seg på det røde merket, og kanskje også klare å oppnå bronsemerket. Noen klarte også enkelte av prøvene for sølv og gull. En av gutta gikk ”all in” på forflytning og falt såpass hardt at det ble påvist brudd i håndleddet i etterkant. Vi velger å se positivt på det, snakk om entusiasme og innsatsvilje. Synd at det nå blir 6-8 uker uten håndball for ham, men med slik stå på vilje er han nok fort tilbake. Vi ønsker i alle fall riktig god bedring!

Stor takk til Coop Extra Tasta for sponsing av frukt! Det er viktig for alle utøvere med sunn mat og påfyll, så at dere hjelper oss med bidrag til dette setter vi stor pris på.

Så helt til slutt; tusen takk til alle som deltok, både spillere, trenere oppmenn, foreldre og styremedlemmer. Uten dere ville det ikke blitt noen ting av, så takk for hjelpen alle som en for bidraget til å gjøre helgen til en god opplevelse!


108 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle