Tasta Håndballklubb lanserer ny nettbutikk for medlemmer

Da begynner den nye nettbutikken til medlemmer av Tasta Håndballklubb å ta form.Alle priser er med logo, navn, initialer og maskott på de respektive plaggene de hører hjemme på. Før priser er varen med trykk uten rabatt, nå priser er med rabatten som klubben får når vi handler og trykker. Varene bestilles og vi viderebestiller på Intersport, noen varer har vi liggende og dere vil da få de ganske så snart. De vi må videre


bestille kan ta både 2 - 3 - 4 uker, da noe kommer fra fjernlager i tyskland. Dere vil få beskjed på epost og eller sms både med henting og betaling. Varene må betales før dere får de med dere. Dere kan avtale med Materialforvalter Jan-Kåre for å prøve størrelser til deres håpefulle på onsdager mellom 18 - 20. DVS han kommer ikke ned automatisk, men kontakt han så kommer han ned .

Eventuelt kan dere ta kontakt med klubbleder eller nestleder som også kan hjelpe dere.

Kontakt informasjon finner dere her : Styret | Tasta Håndballklubb (tastahk.no)


Når vi har trykket navn på klær, er det ikke reture rett ved feil størrelser, Dvs. Prøv før dere bestiller. Det vil kommer prøvedag når vi har fått alle størrelser inn. forhåpentligvis innen 2-3 uker.


Dere kan finne butikken på www.tastahk.no/shop


Mvh Leidulv Klovning

Nestleder / kasserer Tasta Håndballklubb

922 85 200

108 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle