Flott innsats i Kongeparken cup

I helgen har vi hatt mange lag i aksjon i Kongeparken cup. Det ryktes om fantastisk innsats og mye bra spill av Tastaulvene. Masse smil, mye latter og glede, samt flere lag med flotte prestasjoner. Så utrolig kjekt med så mange glade og fornøyde barn, det er det viktigste av alt! Ta en titt på de flotte stemningsbildene.


Jenter 2008 vant 2 av sine innledende kamper og tapte 1 og tok se dermed videre i A sluttspillet. Her vant de 1/16 dels finalen mot KFUM og 1/8 dels finalen mot Sandnes. I kvartfinalen tapte de dessverre mot Havørn, men tapet bryr vi oss ikke om. Takk for en kjempeflott innsats jenter!


Jenter 2007 tapte første innledende kamp og vant de to påfølgende. Det ble B sluttspill på dem, hvor de først slo Sunde i semifinalen og tok seg dermed videre til finalen. I finalen slo de Randaberg hele 21-14. Gratulerer så mye jenter! Kjekt med litt ekstra pynt i premieskapet.


En ekstra stor takk til alle trenere og lagledere for kanoninnsats! Vit at vi setter utrolig stor pris på all den tid, motivasjon med mer dere gir spillerne våre.


I Tastahallen var det også kioskdugnad, hvor lagene jenter 2005/junior og jenter 2009 stod for salget. For en gjeng begge dager! Det var smil, latter og superservice begge dager. Mang en besøker i hallen lo godt når de på søndagen fikk høre strofen; «Kom å kjøp, epler og løk, før butikken stenger, husk å ta med penger!»

Enda har vi ikke full kontroll over salget og inntekt fra helgen, men satser på at det blir en fin slant til slunkne lagkasser.


Så må vi jo nevne vår festlige vaktmester Erik, tusen takk for hjelpen og fantastisk service i helgen. Det setter vi utrolig stor pris på!


Nå kan vi bare glede oss til neste gang!


Med sportslig hilsen styret i Tasta Håndballklubb


87 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle