Tasta Håndballklubb

Tasta Håndballklubb

14 nye stolte barnekamp lederer (barnedommere)

Postet av Tasta Håndballklubb den 4. Des 2019

14 nye stolte barnekamp lederer (barnedommere) fra J.2006 hos oss ble utdannet for 3 uker siden. De hadde sine første oppdrag med å dømme for Tastavarden Håndballklubb og Mini 3 (J.2011). Her er den stolte gjengen samlet til et bilde. De dømte 48 kamper fordelt på 3 baner med 2 dommer på hver bane. Kampene ble spilt fra klokken 10:00 til 15:30 i Tastarustå Idrettshall den 24.november. Neste helg er det på igjen med å dømme for Mini 1 (M.2013/14) for Tasta Håndball i Tastahallen. Lykke til videre :-)


0 Kommentar

Nytt tilskudd i sponsor portofølgen til Tasta Håndballklubb er Wepco AS; et maskinerings og mekanisk verksted

Postet av Tasta Håndballklubb den 10. Nov 2019

Wepco AS; et maskinerings og mekanisk verksted har signert avtale med et reklameskilt i Tastahallen og er med og sponser Tasta Håndballklubb og J.2004, velkommen skal dere være


0 Kommentar

Jenter 12 (2007) spilte i helgen i Trollcup med et fantastisk resultat. 2.plass i A-finalen og 1.plass i B-finalen

Postet av Tasta Håndballklubb den 7. Nov 2019

Jenter 12 (2007) spilte i helgen i Trollcup med et fantastisk resultat.

Begge lagene kom til finalen i A og B sluttspill.

Tasta 2 startet grytidlig lørdags morgen kl.08:20 med å slå Søgne 5-3. De to kommende kampene var veldig jevne og med litt mer marginer på vår side kunne det fort endt med seire, men det ble dessverre tap 7-8 mot Kristiansand IF 1, og tap 5-7 mot Randesund 2.

Gjengen var litt slukøret, men da søndagen kom var det en kjempemotivert gjeng som var helt klare på at her skulle de toppe B sluttspillet.

De startet søndagen kl.08:00 i Oddernes hallen med å slå Hånes 7-5 i 1/8 delsfinalen. I kvartfinalen fikk Gimletroll smake på et skikkelig revansjesugent Tasta lag som vant 7-4. Så var det duket for semifinale mot Grane og med 10-7 seier så var drømmen om finale blitt virkelighet. Iveren var stor og spenningen til å ta og føle på i finalen mot Fløy.

Da 2 ganger 10 minutter var ferdig spilt viste tavla 5-5 og det var klart for "sudden death". Vi tapte loddtrekningen og måtte finne oss i at det hele kunne være over etter først angrep, men med Tastaulver sultne på seier og et forsvar som tatt ut av læreboka skulle det gå 4-5 angrep før Tastajentene satt ballen i nettmaskene og vi kunne slippe jubelen løs for seier i B finalen.


Tasta 1 startet etter at Tasta 2 var i aksjon på lørdagen. De startet med å slå Fløy 8-5 i sin første kamp. Deretter var det Grane som ble slått 10-9 og til slutt Randesund 1 som ble slått 10-4.

Gjengen var storfornøyd med at de var kommet til kvartfinale i A-sluttspillet.

Søndagen startet også for denne gjengen tidlig kl.08:20 i Gimlehallen. Lund ble her slått med 9-7. Stemningen steg og drømmen om finale var bare en kamp unna. Denne gjengen Tastaulver var også sultne og ville veldig gjerne til finale og kjempet iherdig og vant kampen mot Våg 1 9-6. Jubelen stod i taket, tenk det finale i A sluttspillet mot Våg 2.

Jentene stilte opp i Gimlehallen med stor stas og navneopprop, som var både gøy og litt flaut for jentene. Jentene kjempet veldig bra og da 2 ganger 10 minutter var spilt var det også her 6-6. "Sudden death" her også. Også her tapte vi loddtrekningen og Våg fikk starte med ballen. Her ble det scoring i første angrep og dermed ble Tastajentene nr 2.

Vi gratulerer J.2007 med en fantastisk helg.

Det var en fantastisk helg med mye gøy og sosialt samvær på Lovisenlund skole. Bytur i Kristiansand på lørdag og disco på lørdagskvelden. En god venninnegjeng har hatt en helt fantastisk håndballhelg. Tusen takk til superdyktige trenere og lagledere. Og ikke minst takk til alle foreldre som deltok med oppmuntring og heiet jentene fram, ikke minst de som overnattet med jentene i gymsalen på skolen og passet på at de fikk i seg mat og drikke. Og i alle fall litt søvn på nettene.


0 Kommentar

Denne helgen er det veldig mange Tastajenter i aksjon i Tastahallen

Postet av Tasta Håndballklubb den 27. Okt 2019

Denne helgen er det veldig mange Tastajenter i aksjon i Tastahallen. J10 har aktivitetsserie både lørdag og søndag. Ellers er det kamper for J12, J13 og J14 i hallen. Se vedlagt link for mer informasjon!!

 https://www.tastahk.no/p/47858/banedagbok

 Håper vi ser deg i hallen 🙂 🤾‍


0 Kommentar

Intersport rabatter

Postet av Tasta Håndballklubb den 20. Okt 2019

Medlemmer i Tasta Håndballklubb har følgende rabatter på

Intersport Tastasenter,
Intersport Madla,
Intersport Stavanger

Alle rabatter gjelder på veiledende priser.


20% rabatt på utvalgt Hummellinje.

20% rabatt på håndball bekledning.

20% rabatt på håndballsko uansett merke.

30% rabatt på håndballer.

15% rabatt på sykler


Med "medlemmer i klubben" menes de personer som har betalt kontingent for gjeldende sesong

,


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline