Tasta Håndballklubb

Tasta Håndballklubb

Tildeling av midler fra Würthfondet

Postet av Tasta Håndballklubb den 6. Feb 2020

Vi takker for søknaden om midler fra Würthfondet, og har gleden av å informere om at Tasta Håndballklubb er tildelt kr. 8.000,-. 

Würthfondet er etablert med ønske om å kunne gi sponsormidler til lokale formål. Ved å gi litt til mange, er vårt mål at både barn og voksne
 innen ulike former for idrett og kultur skal gis nye muligheter.

Vi vil også sende dere et Würth-banner til å henge opp i hallen deres. 

 Med vennlig hilsen

 Aina Leiknes
 
Markedskoordinator
 
Direkte tlf: 464 01 294
 E-post:
mailto:aina.leiknes@wuerth.no

 

WRT_Linie_mail_pos

 


0 Kommentar

Tasta HK startet nyåret med å få en ny sponsor. Rema 1000

Postet av Tasta Håndballklubb den 6. Feb 2020


Tasta HK startet nyåret med å få en ny sponsor. Rema 1000  (Tasta og Dusavik) blir sponsor for Tasta J05 og får et eget sponsorskilt på veggen i Tastahallen. Vi takker for støtten og ser frem til et godt samarbeid!


0 Kommentar

14 nye stolte barnekamp lederer (barnedommere)

Postet av Tasta Håndballklubb den 4. Des 2019

14 nye stolte barnekamp lederer (barnedommere) fra J.2006 hos oss ble utdannet for 3 uker siden. De hadde sine første oppdrag med å dømme for Tastavarden Håndballklubb og Mini 3 (J.2011). Her er den stolte gjengen samlet til et bilde. De dømte 48 kamper fordelt på 3 baner med 2 dommer på hver bane. Kampene ble spilt fra klokken 10:00 til 15:30 i Tastarustå Idrettshall den 24.november. Neste helg er det på igjen med å dømme for Mini 1 (M.2013/14) for Tasta Håndball i Tastahallen. Lykke til videre :-)


0 Kommentar

Nytt tilskudd i sponsor portofølgen til Tasta Håndballklubb er Wepco AS; et maskinerings og mekanisk verksted

Postet av Tasta Håndballklubb den 10. Nov 2019

Wepco AS; et maskinerings og mekanisk verksted har signert avtale med et reklameskilt i Tastahallen og er med og sponser Tasta Håndballklubb og J.2004, velkommen skal dere være


0 Kommentar

Jenter 12 (2007) spilte i helgen i Trollcup med et fantastisk resultat. 2.plass i A-finalen og 1.plass i B-finalen

Postet av Tasta Håndballklubb den 7. Nov 2019

Jenter 12 (2007) spilte i helgen i Trollcup med et fantastisk resultat.

Begge lagene kom til finalen i A og B sluttspill.

Tasta 2 startet grytidlig lørdags morgen kl.08:20 med å slå Søgne 5-3. De to kommende kampene var veldig jevne og med litt mer marginer på vår side kunne det fort endt med seire, men det ble dessverre tap 7-8 mot Kristiansand IF 1, og tap 5-7 mot Randesund 2.

Gjengen var litt slukøret, men da søndagen kom var det en kjempemotivert gjeng som var helt klare på at her skulle de toppe B sluttspillet.

De startet søndagen kl.08:00 i Oddernes hallen med å slå Hånes 7-5 i 1/8 delsfinalen. I kvartfinalen fikk Gimletroll smake på et skikkelig revansjesugent Tasta lag som vant 7-4. Så var det duket for semifinale mot Grane og med 10-7 seier så var drømmen om finale blitt virkelighet. Iveren var stor og spenningen til å ta og føle på i finalen mot Fløy.

Da 2 ganger 10 minutter var ferdig spilt viste tavla 5-5 og det var klart for "sudden death". Vi tapte loddtrekningen og måtte finne oss i at det hele kunne være over etter først angrep, men med Tastaulver sultne på seier og et forsvar som tatt ut av læreboka skulle det gå 4-5 angrep før Tastajentene satt ballen i nettmaskene og vi kunne slippe jubelen løs for seier i B finalen.


Tasta 1 startet etter at Tasta 2 var i aksjon på lørdagen. De startet med å slå Fløy 8-5 i sin første kamp. Deretter var det Grane som ble slått 10-9 og til slutt Randesund 1 som ble slått 10-4.

Gjengen var storfornøyd med at de var kommet til kvartfinale i A-sluttspillet.

Søndagen startet også for denne gjengen tidlig kl.08:20 i Gimlehallen. Lund ble her slått med 9-7. Stemningen steg og drømmen om finale var bare en kamp unna. Denne gjengen Tastaulver var også sultne og ville veldig gjerne til finale og kjempet iherdig og vant kampen mot Våg 1 9-6. Jubelen stod i taket, tenk det finale i A sluttspillet mot Våg 2.

Jentene stilte opp i Gimlehallen med stor stas og navneopprop, som var både gøy og litt flaut for jentene. Jentene kjempet veldig bra og da 2 ganger 10 minutter var spilt var det også her 6-6. "Sudden death" her også. Også her tapte vi loddtrekningen og Våg fikk starte med ballen. Her ble det scoring i første angrep og dermed ble Tastajentene nr 2.

Vi gratulerer J.2007 med en fantastisk helg.

Det var en fantastisk helg med mye gøy og sosialt samvær på Lovisenlund skole. Bytur i Kristiansand på lørdag og disco på lørdagskvelden. En god venninnegjeng har hatt en helt fantastisk håndballhelg. Tusen takk til superdyktige trenere og lagledere. Og ikke minst takk til alle foreldre som deltok med oppmuntring og heiet jentene fram, ikke minst de som overnattet med jentene i gymsalen på skolen og passet på at de fikk i seg mat og drikke. Og i alle fall litt søvn på nettene.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline